logo
  1. Sony
  2. Sony Bravia OLED XR-65A90J.

Tv Sony Bravia OLED XR-65A90J.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Sony XR65A90JAEP televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Sony XR65A90JAEP tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Sony XR65A90JAEP

Schermdiagonaal

65 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de Sony XR65A90JAEP tv

Met de Sony Bravia OLED XR-65A90J geniet je van een realistische beeld- en geluidservaring. Het OLED scherm bestaat uit miljoenen pixels die afzonderlijk oplichten en dimmen. Hierdoor krijg je een diepe, natuurlijke zwarte kleur in beelden. Dit is een eigenschap die je niet krijgt bij andere OLED televisies. Deze televisie heeft een hogere helderheid dan andere modellen, dus je hebt minder last van storende reflecties bij het kijken in een lichte ruimte. De hoge helderheid zorgt tevens voor krachtig contrast en subtiele kleurtinten in heldere beelden. De Sony Bravia OLED XR-65A90J heeft ook een slimme Cognitive Processor XR ingebouwd. Deze processor analyseert de beelden die je kijkt en verbetert de kwaliteit ervan. Hierdoor krijg je een haarscherp beeld, waarin heldere kleuren en vloeiende bewegingen duidelijk naar voren komen. Ook krijg je een natuurgetrouw geluid, waarbij stemmen en dialogen helder worden weergegeven. Kortom, met deze televisie beleef je een realistische en gedetailleerde beeld- en geluidservaring die je nergens anders krijgt.

Pluspunten
  • Dankzij het OLED scherm, het 10 bit paneel en de hoge helderheid heb je een beeld met een krachtig contrast en natuurgetrouwe kleuren. De slimme Cognitive Processor XR analyseert razendsnel wat je kijkt en verbetert zo de beeld- en geluidsweergave van de tv. Het Acoustic Surface geluidssysteem levert een realistische en ruimtelijke geluidsweergave.

Minpunten
  • De tv heeft geen draaibare voet om hem te richten naar je kijkpositie.

Veelgestelde vragen over de Sony XR65A90JAEP televisie

De Sony XR65A90JAEP kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 83,3 cm
Breedte 144,4 cm
Diepte 4,1 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 65 inch.

De Sony XR65A90JAEP heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG.

De Sony XR65A90JAEP tv is Zwart van kleur.