logo
  1. Sony
  2. Sony Bravia OLED XR-55A80K (2022).

Tv Sony Bravia OLED XR-55A80K (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Sony XR55A80KAEP televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Sony XR55A80KAEP tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Sony XR55A80KAEP

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de Sony XR55A80KAEP tv

Met de Sony Bravia OLED XR-55A80K (2022) ben je verzekerd van een levensechte visuele ervaring. Dit OLED scherm verlicht en dimt iedere pixel individueel, waardoor donkere delen echt donker en heldere delen juist erg helder worden. Hierdoor krijg je een breed kleurbereik, zelfs in de schaduwen. Ook de razendsnelle beeldbewerking en de 100 hertz verversingssnelheid zorgen ervoor dat elke achtervolging in spannende films perfect in beeld komt. Daarnaast is ook het geluid een feestje. Door het Acoustic Surface geluidssysteem komt het geluid echt uit het scherm, waardoor films en series nog meeslepender worden. Ben jij een fanatieke gamer? Dan biedt de XR-55A80K extra functies waar je optimaal gebruik van kunt maken. Wanneer je je spelcomputer aansluit met een hdmi 2.1 kabel, krijg je beeld met een 4K resolutie en 100 hertz verversingssnelheid. Zo wordt gamen nog beter. Met de Sony Bravia OLED XR-55A80K (2022) krijg je een echte visuele ervaring die je niet mag missen. De technologie van het OLED scherm zorgt ervoor dat je beelden haarscherp en realistisch in beeld komen. Daarnaast komt elke beweging in beeld perfect in beeld, waardoor je films en series nog meer gaat genieten. Ook gamers profiteren van deze unieke technologie. Wanneer je je spelcomputer aansluit met een hdmi 2.1 kabel, profiteer je van de beste kwaliteit. Zo ervaar je een realistische gaming ervaring die je niet mag missen.

Pluspunten
  • Dankzij het OLED scherm kun je levensechte beelden bekijken met een krachtig contrast en de diepste zwartwaarden. De krachtige Cognitieve Processor XR maakt beeld en geluid nog vloeiender en realistischer. Het Acoustic Surface geluidssysteem zorgt ervoor dat het geluid echt uit het scherm komt.

Minpunten
  • De OLED-scherm van deze televisie is niet zo helder als dat van de Sony QD OLED XR-55A95K.

Veelgestelde vragen over de Sony XR55A80KAEP televisie

De Sony XR55A80KAEP kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 71,2 cm
Breedte 122,7 cm
Diepte 5,3 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De Sony XR55A80KAEP heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG.

De Sony XR55A80KAEP tv is Zwart van kleur.