logo
  1. Sony
  2. Sony Bravia XR-85X95K (2022).

Tv Sony Bravia XR-85X95K (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Sony XR85X95KAEP televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Sony XR85X95KAEP tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Sony XR85X95KAEP

Schermdiagonaal

85 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de Sony XR85X95KAEP tv

Met de Sony Bravia XR-85X95K (2022) bekijk je levensechte beelden met een breder kleurbereik en een krachtig contrast. Mini-led local dimming zorgt ervoor dat donkere delen van het beeld echt donker zijn. Deze technologie gebruikt duizenden piepkleine led lampjes die individueel aan en uit kunnen schakelen. Hierdoor is het verschil tussen licht en donker heel groot en hebben beelden een krachtig contrast. Dankzij het 10-bit scherm kan je meer dan 1 miljard kleuren bekijken. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het verschil tussen licht en donker in een lucht. Met de XR processor krijg je vloeiende, kleurrijke en realistische beelden. Het overzichtelijke Google TV smart menu biedt een groot aanbod van streaming apps waarmee je in een handomdraai Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video opstart. Ben je een fanatieke gamer? Dan biedt de KD-85X95K extra functies waarmee je het gamen nog vloeiender maakt. Zo heeft de tv de Variable Refresh Rate functie waardoor de verversingssnelheid van de tv altijd overeenkomt. Daarnaast is de tv ook voorzien van de HDMI 2.1 standaard waardoor je 4K beelden met 120 frames per second kan bewonderen.

Pluspunten
  • Dankzij de mini-led local dimming kun je contrastrijke beelden met diepe zwartwaarden bekijken. De krachtige Cognitieve Processor XR maakt beeld en geluid nog soepeler en realistischer. Met behulp van het Google TV smart platform heb je toegang tot al je favoriete films en series.

Minpunten
  • Deze televisie heeft geen hoofdtelefoon aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sony XR85X95KAEP televisie

De Sony XR85X95KAEP kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 108,6 cm
Breedte 188,9 cm
Diepte 5,6 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 85 inch.

De Sony XR85X95KAEP heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG.

De Sony XR85X95KAEP tv is Zilver van kleur.