logo
  1. Sony
  2. Sony Bravia XR-55X90SP (2022).

Tv Sony Bravia XR-55X90SP (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Sony XR55X90SPAEP televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Sony XR55X90SPAEP tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Sony XR55X90SPAEP

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Sony XR55X90SPAEP tv

Met de Sony Bravia XR-55X90SP (2022) bekijk je beelden met krachtige contrasten en een groot kleurbereik. Door het 10 bit paneel in combinatie met de HDR-ondersteuning geniet je van miljarden kleurtinten in een hoge kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld de verschillende tinten geel en oranje in de snavel van een kleurrijke toekan waarnemen. Het Triluminos-scherm zorgt voor heldere en gedetailleerde kleuren, waardoor de ervaring nog intenser wordt. De Full array local dimming verbetert de zwartweergave van je tv, waardoor het contrast krachtig is, bijvoorbeeld wanneer sterren helder afsteken tegen een donkere hemel. Met de 100 hertz verversingssnelheid bekijk je vloeiende en snelle beelden. Dit is bijvoorbeeld ideaal tijdens het kijken naar films met veel explosies. Ook de slimme cognitieve processor van de televisie maakt het kijken naar films nog leuker. Deze herkent waar je naar kijkt en stelt dit stuk van het beeld scherp, zodat de hoofdpersoon van een scène duidelijk in beeld komt. Met het Google TV-smartplatform navigeer je gemakkelijk door je favoriete apps zoals Netflix. Daarnaast maakt de televisie gebruik van Artificial Intelligence, waardoor hij steeds slimmer wordt. Hierdoor krijg je gepersonaliseerde content aanbevolen en wordt de navigatie naar wat je zoekt nog makkelijker.

Pluspunten
  • Je bekijkt met deze tv realistische en kleurrijke HDR beelden dankzij het 10 bit paneel. Je krijgt door full array local dimming echte zwarte delen in het beeld. De slimme Cognitieve Processor XR maakt beelden en geluid nog soepeler en realistischer.

Minpunten
  • Met deze tv luister je niet naar diepe bas tijdens bijvoorbeeld actiefilms omdat er geen subwoofer aanwezig is.

Veelgestelde vragen over de Sony XR55X90SPAEP televisie

De Sony XR55X90SPAEP kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 71,1 cm
Breedte 123,3 cm
Diepte 7,2 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De Sony XR55X90SPAEP heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG.

De Sony XR55X90SPAEP tv is Zwart van kleur.