logo
  1. Sony
  2. Sony Bravia OLED XR-55A90J.

Tv Sony Bravia OLED XR-55A90J.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Sony XR55A90JAEP televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Sony XR55A90JAEP tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Sony XR55A90JAEP

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de Sony XR55A90JAEP tv

Met de Sony Bravia OLED XR-55A90J ervaar je een echte bioscoopervaring in je eigen woonkamer. Het OLED scherm bestaat uit miljoenen pixels die individueel oplichten en dimmen. Hierdoor ben je verzekerd van absolute zwarte kleuren en een haarscherp contrast. Deze tv heeft een hogere helderheid dan de meeste OLED televisies. Hierdoor heb je minder last van storende reflecties in een lichte ruimte. Ook heb je een krachtig contrast en duidelijke subtiele kleurtinten in lichte beelden. De slimme Cognitive Processor XR analyseert de beelden die je kijkt en verbetert de beeldweergave op basis van een database van beeldmateriaal. Hierdoor ervaar je een indrukwekkende kleurweergave, scherpe beelden en vloeiende bewegingen. Of je nou films kijkt via Netflix, video's op YouTube of aan het gamen bent met de PlayStation 5, je bent verzekerd van een realistische en gedetailleerde beeldweergave. Met de hdmi 2.1 ingangen en de krachtige Cognitive Processor XR geniet je van een vloeiende game ervaring. Dankzij deze technologie zal het beeld op je scherm er zo echt uitzien als de werkelijkheid.

Pluspunten
  • Dankzij het OLED scherm, het 10 bit paneel en de hoge helderheid heb je een beeld met een krachtig contrast en natuurgetrouwe kleuren. De slimme Cognitive Processor XR analyseert snel wat je kijkt en verbetert zo de beeld- en geluidskwaliteit van de tv. Het Acoustic Surface geluidssysteem biedt een realistische en ruimtelijke geluidsweergave.

Minpunten
  • De tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem kan richten op je kijkpositie.

Veelgestelde vragen over de Sony XR55A90JAEP televisie

De Sony XR55A90JAEP kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 70,9 cm
Breedte 122,3 cm
Diepte 4,1 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De Sony XR55A90JAEP heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG.

De Sony XR55A90JAEP tv is Zwart van kleur.