logo
  1. Samsung
  2. Samsung QLED 65Q80B (2022) + Soundbar.

Tv Samsung QLED 65Q80B (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-Q700B/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-Q700B/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-Q700B/XN

Schermdiagonaal

65 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de Samsung HW-Q700B/XN tv

Met de Samsung QLED 65Q80B (2022) en de Samsung HW-Q700B creëer je je eigen thuisbioscoop. Het QLED scherm zorgt voor een rijke kleurweergave en een hoge helderheid. Hierdoor onderscheid je meer kleurtinten in bijvoorbeeld een gras- of wolkenveld. Met de full array local dimming zijn donkere beelden echt donker en heldere beelden echt helder. Hierdoor zit er een groot verschil tussen licht en donker en hebben beelden een krachtiger contrast. In combinatie met het 10 bit paneel en de HDR ondersteuning, zie je kleurrijke beelden met hoge contrasten. De AI Quantum Processor 4K verbetert beeldbronnen van mindere kwaliteit naar 4K resolutie. De Samsung QLED 65Q80B (2022) past zich met Adaptive Picture aan aan de omgeving. Zo verandert de tv bijvoorbeeld de helderheid wanneer de tv in een verlichte ruimte staat. Hierdoor heb je geen last van vervelende reflecties op je beeldscherm. Op het Tizen smart platform navigeer je gemakkelijk door apps als Netflix, Amazon Prime en Disney+. Met de Samsung HW-Q700B geniet je van films met ruimtelijk geluid. Deze soundbar is voorzien van twee krachtige ingebouwde subwoofers, die samen met de andere speakers een gigantisch geluid creëren. Hierdoor lijkt het alsof je midden in de film zit in plaats van dat je er naar kijkt. Met de Samsung QLED 65Q80B (2022) en de Samsung HW-Q700B ervaar je de ultieme thuisbioscoopervaring. Geniet van kleurrijke beelden met hoge contrasten en een gigantisch geluid. Zo beleef je elke film als ware het een echte bioscoopervaring.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van tv en soundbar kun je genieten van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid. Het QLED scherm, de HDR ondersteuning en de helderheid van 1.500 nits zorgen voor een gedetailleerde, pure kleurweergave. Door full array lokale dimming kun je contrastrijke beelden bekijken en zijn donkere delen van het beeld echt donker.

Minpunten
  • Deze tv heeft een lager contrast en minder diepe zwartwaarden dan Samsungs Neo QLED tv's.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q700B/XN televisie

De Samsung HW-Q700B/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,4 cm
Breedte 111 cm
Diepte 12 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 65 inch.

De Samsung HW-Q700B/XN heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De Samsung HW-Q700B/XN tv is Zwart van kleur.