logo
  1. Samsung
  2. Samsung Neo QLED 8K 85QN900A + Soundbar.

Tv Samsung Neo QLED 8K 85QN900A + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-Q950A/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-Q950A/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-Q950A/XN

Schermdiagonaal

85 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Zeer goed

Omschrijving van de Samsung HW-Q950A/XN tv

Met de Samsung Neo QLED 8K 85QN900A en Samsung HW-Q950A soundbar ervaar je een ultieme kijkervaring. De kleine lampjes achter het scherm schijnen individueel op, waardoor je een hoge piekhelderheid en een diep contrast krijgt. De 8K resolutie zorgt ervoor dat je elk detail op het 85 inch beeldscherm kunt zien. Dankzij de slimme Neo Quantum processor worden zelfs 4K beelden omgezet in 8K beeld. Dit alles kun je aansluiten met de Slim One Connect Box, zodat je opstelling er minimalistisch uit ziet. Daarnaast kun je met de Samsung HW-Q950A soundbar bioscoopgeluid creëren in je huiskamer. Zo kun je genieten van een intense kijkervaring, waar je al je favoriete films, series en games mee beleeft.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van televisie en soundbar geniet u van haarscherpe, heldere beelden en levensecht geluid. Dankzij het Neo QLED-scherm kunt u gedetailleerde en kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast bekijken. Met Q-Symphony werken de tv en de soundbar naadloos samen, zodat u vol en ruimtelijk geluid hoort.

Minpunten
  • Er is nog weinig 8K-beeldmateriaal beschikbaar.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q950A/XN televisie

De Samsung HW-Q950A/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,9 cm
Breedte 123,2 cm
Diepte 13,8 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 85 inch.

De Samsung HW-Q950A/XN heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De Samsung HW-Q950A/XN tv is Zwart van kleur.