logo
  1. Samsung
  2. Samsung QLED 65Q74B (2022).

Tv Samsung QLED 65Q74B (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE65Q74BATXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE65Q74BATXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE65Q74BATXXN

Schermdiagonaal

65 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

17 miljoen kleuren (8 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Samsung QE65Q74BATXXN tv

Met de Samsung QLED 4K 65Q74B (2022) bekijk je kleurrijke en vloeiende beelden. Het QLED scherm van 27 millimeter dikte heeft een hoge helderheid en een rijke kleurweergave, waardoor je elk detail kunt zien. De 100 hertz verversingssnelheid zorgt voor een vloeiend beeld, waardoor dingen als voetbalwedstrijden, documentaires en explosions nog beter tot leven komen. Adaptive Picture past het beeld aan aan de omgeving van je televisie, zodat je nauwelijks last hebt van storende reflecties. Met de Neo AI Quantum Processor 4K worden beeldbronnen met een mindere kwaliteit omgezet naar 4K resolutie, waardoor je altijd geniet van haarscherp beeld. Hdmi 2.1 biedt je de mogelijkheid om in 4K met een hoge verversingssnelheid te gamen. Met deze televisie heb je de perfecte combinatie van helderheid, kleurweergave en vloeiend beeld, zodat je elk detail ziet.

Pluspunten
  • Het QLED scherm zorgt voor een hoge helderheid en een rijke, pure kleurweergave. Dankzij de 100 hertz beeldverversing worden snelle beelden vloeiend weergegeven. Adaptive Picture past de beeldweergave aan op wat je kijkt en de omgeving waarin je het kijkt. Het QLED-scherm biedt een hoge helderheid en een rijke, pure kleurweergave. Dankzij de 100 hertz beeldverversing worden snelle beelden vloeiend weergegeven. Adaptive Picture past de beeldweergave aan op wat je kijkt en de omgeving waarin je het bekijkt.

Minpunten
  • Door de edge lit local dimming heeft deze tv geen krachtig contrast en diepe zwartwaarden.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE65Q74BATXXN televisie

De Samsung QE65Q74BATXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 83,1 cm
Breedte 145,1 cm
Diepte 2,7 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 65 inch.

De Samsung QE65Q74BATXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE65Q74BATXXN tv is Grijs van kleur.