logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 65QN95B (2022) + Soundbar.

Tv Samsung Neo QLED 65QN95B (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-Q930B/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-Q930B/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-Q930B/XN

Schermdiagonaal

65 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Zeer goed

Omschrijving van de Samsung HW-Q930B/XN tv

Met de Samsung Neo QLED 65QN95B (2022) en de Samsung HW-Q930B soundbar beleef je het ultieme thuisbioscoopgevoel. De televisie heeft een dun ontwerp van slechts 17 millimeter en is uitgerust met de innovatieve Neo QLED technologie. Dit zorgt ervoor dat de kleuren er realistischer uitzien, donkere tinten echt donker zijn en lichte tinten echt helder. Daarnaast is de tv uitgerust met een 10 bit paneel waarmee je meer dan 1 miljard kleuren kunt bewonderen. Met de Slim One Connect Box sluit je al je apparaten aan op een los kastje en loopt er maar één transparante kabel naar je televisie. Daarnaast kun je de Samsung HW-Q930B soundbar gebruiken voor een meeslepend en ruimtelijk geluid. Deze soundbar is voorzien van 9 voor- en surround speakers en 4 opwaarts gerichte speakers. Dankzij de Dolby Atmos technologie wordt het geluid via het plafond naar je luisterpositie weerkaatst. Samen met de meegeleverde achterspeakers krijg je een ongeëvenaard geluidservaring. Kortom, met deze set ervaar je een thuisbioscoopervaring met een realistisch beeld en een intense geluid.

Pluspunten
 • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van een complete kijk- en luisterbeleving

  .

  Dankzij het Neo QLED scherm bekijk je gedetailleerde, kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast

  .

  Met Q-Symphony hoor je zowel de luidsprekers van de tv als die van de soundbar, waardoor je een ruimtelijk geluid krijgt.

Minpunten
 • De tv heeft geen draaibare voet om hem te richten op je kijkpositie.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q930B/XN televisie

De Samsung HW-Q930B/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,4 cm
Breedte 111 cm
Diepte 12 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 65 inch.

De Samsung HW-Q930B/XN heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De Samsung HW-Q930B/XN tv is Zwart van kleur.