logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 50QN90B (2022).

Tv Samsung Neo QLED 50QN90B (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE50QN90BATXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE50QN90BATXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE50QN90BATXXN

Schermdiagonaal

50 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de Samsung QE50QN90BATXXN tv

Met de Samsung Neo QLED 50QN90B (2022) ervaar je een unieke beleving. De Neo QLED technologie bestaat uit duizenden lampjes die individueel oplichten en dimmen. Hierdoor is de kleurweergave van de tv realistisch en levensecht. Dankzij het 10 bit paneel heeft de tv een kleurenpalet van meer dan 1 miljoen kleuren. Hierdoor worden alle nuances in de beelden weergegeven, zoals bijvoorbeeld een grasveld of een mensenmenigte. Met Adaptive Picture past het beeld zich automatisch aan de lichtomstandigheden in de kamer aan, waardoor er geen last meer is van reflecties op het scherm. Object Tracking Sound + zorgt ervoor dat het geluid uit meerdere speakers komt. Hierdoor klinkt het alsof het geluid uit alle richtingen komt. Met Dolby Atmos wordt het geluid naar het plafond geprojecteerd, waardoor het lijkt alsof het geluid ook boven je klinkt. Dankzij de anti-reflectielaag is het beeldscherm eenvoudig schoon te houden. Met de Samsung Neo QLED 50QN90B (2022) geniet je van een meeslepende en realistische beleving.

Pluspunten
 • Dankzij het Neo QLED-scherm kun je gedetailleerde, kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast bekijken

  .

  Adaptive Picture pas de beeldweergave aan aan zowel welke beelden je kijkt als aan de kamer waarin je tv bevindt

  .

  Met de Object Tracking Sound+ komt het geluid vanuit meerdere hoeken van de televisie, waardoor filmmuziek en gesprekken tussen acteurs dynamischer klinken.

Minpunten
 • De tv wordt niet geleverd met de One Connect Box, waarmee je al je apparatuur met één kabel kunt aansluiten op je tv.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE50QN90BATXXN televisie

De Samsung QE50QN90BATXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 64,4 cm
Breedte 111,3 cm
Diepte 2,59 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 50 inch.

De Samsung QE50QN90BATXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE50QN90BATXXN tv is Zwart van kleur.