logo
 1. LG
 2. LG OLED55C24LA (2022) + Soundbar.

Tv LG OLED55C24LA (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG DS75Q.DDEULLK televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG DS75Q.DDEULLK tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG DS75Q.DDEULLK

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG, Technicolor

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de LG DS75Q.DDEULLK tv

Met de LG OLED55C24LA televisie en de LG DS75QY soundbar creëer je een unieke kijk- en luisterbeleving. Het OLED scherm maakt gebruik van pixels die individueel worden aangestuurd. Hierdoor worden donkere schaduwen diep zwart en fel licht echt helder. Dankzij de a9 Gen5 processor past de helderheid zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan. Daarnaast analyseert de processor het beeld en past de kleurweergave, scherpte en bewegingen aan. Zo kijk je altijd naar de best mogelijke beeldkwaliteit. Met het WebOS menu heb je toegang tot een groot aanbod aan streaming apps, waaronder Netflix, YouTube en Amazon Prime Video. Hiermee stream je eenvoudig je favoriete film of serie. Geniet vervolgens van surround sound zonder achterspeakers met de LG DS75QY. Deze soundbar is voorzien van de Dolby Atmos technologie, waardoor geluid via het plafond naar jouw luisterpositie wordt weerkaatst. Daarnaast maakt de meegeleverde subwoofer het geluid nog dieper en krachtiger. Met de LG OLED55C24LA televisie en de LG DS75QY soundbar ervaar je een compleet entertainmentpakket.

Pluspunten
 • Met deze combinatie van tv en soundbar krijg je een scherp beeld en een ruimtelijk vol geluid

  .

  Dankzij het OLED-scherm heb je een krachtig contrast en diepe zwartwaarden

  .

  Door de slimme a9 Gen5-processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk en navigeer je vloeiend door het SmartMenu.

Minpunten
 • De tv heeft geen draaibare voet.

Veelgestelde vragen over de LG DS75Q.DDEULLK televisie

De LG DS75Q.DDEULLK kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,5 cm
Breedte 89 cm
Diepte 11,9 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De LG DS75Q.DDEULLK heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG, Technicolor.

De LG DS75Q.DDEULLK tv is Zwart van kleur.