logo
 1. LG
 2. LG 50NANO886PB.

Tv LG 50NANO886PB.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG 50NANO886PB televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG 50NANO886PB tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG 50NANO886PB

Schermdiagonaal

50 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de LG 50NANO886PB tv

De LG 50NANO886PB brengt fantastische beeldkwaliteit in jouw woonkamer. Het 10 bit paneel zorgt voor een breder kleurvolume en daardoor komen films en series in HDR kwaliteit goed naar voren. Daarnaast is de tv uitgerust met Dolby Vision IQ en lichtsensoren die de helderheid aanpassen aan de ruimte waarin je kijkt. Je kunt ook genieten van een vloeiend beeld dankzij de verversingssnelheid van 100 hertz. Met de bijgeleverde LG Magic Remote bedien je de tv op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld direct naar Netflix navigeren door de knop in te drukken. Met deze televisie kijk je altijd naar perfecte beelden. De 50NANO886PB beschikt tevens over diverse geluidsopties. Zo kun je genieten van krachtig en helder geluid met het Dolby Atmos-systeem. Ook heeft de tv AI Sound, waarmee het geluid automatisch wordt aangepast aan de ruimte. Of houd je liever klassieke muziek? Dan kun je de AI Classic Sound inschakelen. Verder is de tv voorzien van het webOS platform, waardoor je toegang hebt tot diverse streamingdiensten. Of stream content via Bluetooth of AirPlay 2 en geniet van je favoriete films en series. Kortom, met de LG 50NANO886PB krijg je een televisie van topkwaliteit.

Pluspunten
 • Dankzij het 10 bit paneel en de HDR-ondersteuning geniet je van contrast- en kleurrijke beelden

  .

  Met Dolby Vision IQ past de televisie de helderheid van het scherm automatisch aan op de hoeveelheid dag- en kunstlicht in de kamer

  .

  Met de LG Magic Remote scrol je door het slimme overzicht en geef je de televisie met je stem de opdracht om bijvoorbeeld over te schakelen naar een andere zender of app.

Minpunten
 • De televisie heeft geen draaibare voet om te richten naar jouw kijkpositie.

Veelgestelde vragen over de LG 50NANO886PB televisie

De LG 50NANO886PB kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 63,5 cm
Breedte 112 cm
Diepte 4,92 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 50 inch.

De LG 50NANO886PB heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG.

De LG 50NANO886PB tv is Zwart van kleur.