logo
  1. LG
  2. LG OLED88Z29LA (2022).

Tv LG OLED88Z29LA (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG OLED88Z29LA televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG OLED88Z29LA tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG OLED88Z29LA

Schermdiagonaal

88 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG, Technicolor

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de LG OLED88Z29LA tv

Met de stijlvolle LG OLED88Z9LA (2022) komt jouw favoriete entertainment levensecht in beeld. Omdat elke pixel van het OLED scherm een eigen lichtbron heeft komt er een realistisch kleurenpalet in beeld. Zwarte delen van het beeld zijn echt zwart en heldere delen zijn extra helder. Met 33 miljoen pixels en 8K resolutie krijg je een scherp beeld met veel details. Dankzij de slimme a9 Gen5 processor verbetert de kwaliteit van 4K content nog meer, zodat je films en series nog scherper in beeld komen. Zoek gemakkelijk je content met het WebOS smart menu. Hier heb je een overzichtelijk thuisscherm met je favoriete streaming apps, al je aangesloten apparaten en persoonlijke suggesties voor films en series. Dit 8K OLED scherm staat op een grote, holle voet die ook dienst doet als tv meubel. Hierbij kun je gemakkelijk je randapparatuur opbergen. Houd er wel rekening mee dat de voet van het scherm veel ruimte in beslag neemt.

Pluspunten
  • Dankzij het OLED scherm kijk je naar beelden met een krachtig contrast en diepe zwartwaarden. Je mist geen enkel detail in allemaal je favoriete content dankzij de 8K resolutie en de slimme a9 Gen5 AI processor. De stijlvolle voet geeft deze tv een uniek uiterlijk, waardoor hij een bijzondere aanvulling aan je interieur is.

Minpunten
  • Volledige HD of 4K content verschijnt niet zo scherp op het scherm als 8K content, maar er is nog steeds weinig 8K beeldmateriaal beschikbaar

    .

    Door de speciale standaard van de televisie kan je de tv niet aan je muur hangen.

Veelgestelde vragen over de LG OLED88Z29LA televisie

De LG OLED88Z29LA kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 112 cm
Breedte 196,1 cm
Diepte 49,9 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 88 inch.

De LG OLED88Z29LA heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG, Technicolor.

De LG OLED88Z29LA tv is Zwart van kleur.