logo
  1. Samsung
  2. Samsung Crystal UHD 65AU7040 + Soundbar.

Tv Samsung Crystal UHD 65AU7040 + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-B450/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-B450/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-B450/XN

Schermdiagonaal

65 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

17 miljoen kleuren (8 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Samsung HW-B450/XN tv

Met de Samsung Crystal UHD 65AU7040 en de Samsung HW-B450 soundbar ben je verzekerd van een ultieme kijk- en luisterervaring. De Crystal Processor 4K zorgt voor een levendig kleurenpalet met heldere, felle kleuren en laat je alle kleine details zien op het beeldscherm. Of het nu gaat om vliegende kiezelsteentjes tijdens een explosie of de kleinste details in een landschap. De processor maakt je tv ook sneller, waardoor je snel schakelt tussen apps, het internet en live televisie. Met Q-Symphony combineert je televisie het geluid van je televisie met dat van je soundbar. Hierdoor luister je met dubbel zoveel geluidskanalen naar een completere luisterervaring. In het Tizen Smart Hub bekijk je series, films en luister je muziek op je favoriete apps als Netflix, Spotify en Amazon Prime. De Samsung HW-B450 is een soundbar die je draadloos via bluetooth op je tv aansluit. Beschikt jouw televisie niet over bluetooth? Dan sluit je de bar aan via de optische ingang. Met de meegeleverde subwoofer luister je naar diepste tonen zonder dat je kabels hoeft aan te sluiten.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid. De Crystal 4K beeldprocessor zorgt voor heldere, kleurrijke 4K beelden. Het Tizen smart platform biedt een handig overzicht in je apps, live televisie en internet.

Minpunten
  • Door de 50 hertz beeldverversing worden snelle beelden niet altijd vloeiend weergegeven.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-B450/XN televisie

De Samsung HW-B450/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 5,9 cm
Breedte 85,8 cm
Diepte 7,5 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 65 inch.

De Samsung HW-B450/XN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung HW-B450/XN tv is Zwart van kleur.