logo
 1. LG
 2. LG OLED65C24LA (2022) + Soundbar.

Tv LG OLED65C24LA (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG DS80QY.DDEULLK televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG DS80QY.DDEULLK tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG DS80QY.DDEULLK

Schermdiagonaal

65 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG, Technicolor

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de LG DS80QY.DDEULLK tv

Met de LG OLED65C24LA (2022) en LG DS80QY soundbar creëer je een ware bioscoopervaring in je eigen huis. Het OLED scherm heeft een diepe zwarte kleur en heldere lichte kleuren, dankzij de slimme a9 Gen5 processor. Deze processor past de helderheid van het scherm ook automatisch aan het omgevingslicht aan. Daarnaast analyseert de processor het beeld en verbetert zo de kleurweergave, scherpte en bewegingen. In het WebOS menu vind je een grote selectie aan streaming apps, zoals Netflix, YouTube en Amazon Prime Video. Stream in een handomdraai je favoriete films en series. Om het filmplezier nog meer te verhogen, is er de LG DS80QY soundbar. Deze soundbar beschikt over Dolby Atmos, waardoor het geluid via het plafond naar je luisterpositie weerkaatst. Daarnaast wordt er een subwoofer meegeleverd voor de meest gedetailleerde geluiden. Kortom, met de LG OLED65C24LA (2022) en LG DS80QY soundbar ben je verzekerd van een ultieme film- en geluidservaring.

Pluspunten
 • Met deze combinatie van televisie en soundbar maak je je eigen thuisbioscoop met hoge kwaliteit beelden en krachtig geluid

  .

  Met het OLED scherm kijk je beelden met een krachtig contrast en diepe zwartwaarden

  .

  Dankzij de slimme a9 Gen5 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk en navigeer je vlot door het smart menu.

Minpunten
 • Deze tv heeft een lagere helderheid dan de LG OLED G2.

Veelgestelde vragen over de LG DS80QY.DDEULLK televisie

De LG DS80QY.DDEULLK kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,3 cm
Breedte 100 cm
Diepte 13,5 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 65 inch.

De LG DS80QY.DDEULLK heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG, Technicolor.

De LG DS80QY.DDEULLK tv is Zwart van kleur.