logo
  1. LG
  2. LG 75QNED866QA (2022) + Soundbar.

Tv LG 75QNED866QA (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG DS80QY.DDEULLK televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG DS80QY.DDEULLK tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG DS80QY.DDEULLK

Schermdiagonaal

75 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de LG DS80QY.DDEULLK tv

De LG 75QNED866QA (2022) met de LG DS80QY soundbar biedt een realistische ervaring met uitmuntende beelden en krachtig geluid. Door de QNED-technologie worden contrasten in donkere scènes duidelijk waarneembaar. Dankzij de quantum dot laag en het 10 bit paneel, creëert het beeldscherm meer dan 1 miljard kleuren. Zo lijkt het alsof de kleuren uit een documentaire spatten. Bekijk al je favoriete content op het WebOS smart platform, met apps als Netflix, Disney+ en Amazon Prime. Met de Magic Remote navigeer je intuïtief naar je favoriete films en series. Geniet nog meer van je favoriete film met de LG DS80QY soundbar. Door Dolby Atmos lijkt het alsof het geluid uit de lucht komt. De object-gebaseerde audio ervaring zorgt ervoor dat je je nog meer in de film voelt. Deze soundbar wordt geleverd met een draadloze subwoofer voor extra diep geluid.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van televisie en soundbar maak je een eigen thuisbioscoop met hoogwaardig beeld en krachtig geluid. Dankzij QNED en mini-led geniet je van krachtig contrast en heldere, pure kleuren. Het WebOS besturingssysteem brengt live televisie, apps en internet overzichtelijk samen.

Minpunten
  • De televisie heeft geen draaibare voet om hem op jouw kijkpositie te richten.

Veelgestelde vragen over de LG DS80QY.DDEULLK televisie

De LG DS80QY.DDEULLK kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,3 cm
Breedte 100 cm
Diepte 13,5 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 75 inch.

De LG DS80QY.DDEULLK heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG.

De LG DS80QY.DDEULLK tv is Zwart van kleur.