logo
  1. Sony
  2. Sony KD-32W800.

Tv Sony KD-32W800.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Sony KD32W800P1AEP televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Sony KD32W800P1AEP tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Sony KD32W800P1AEP

Schermdiagonaal

32 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

17 miljoen kleuren (8 bit)

Pixelstructuur

RGBW

Type HDR

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Sony KD32W800P1AEP tv

Met de Sony KD-32W800 haal je een kleine, maar krachtige HD Ready televisie in huis. Dankzij het compacte formaat is de tv bij uitstek geschikt voor kleinere ruimtes, zoals je slaapkamer of keuken. Je kunt de televisie draadloos aansluiten op het internet, waardoor je direct gebruik kunt maken van het Android smart platform. De tv heeft een duidelijk menu met alle beschikbare applicaties en functies, zoals Netflix, Spotify en het internet. Wil je je liever niet druk maken met knoppen? Dan bedien je de tv eenvoudig met je stem dankzij de microfoon in de afstandsbediening. Met één druk op de knop kun je de tv pauzeren of een app openen. Genieten maar!

Pluspunten
  • Via wifi verbind je de televisie draadloos met internet.→Via wifi maak je een draadloze verbinding tussen je televisie en internet. Het Android TV besturingssysteem brengt live televisie, apps en internet overzichtelijk samen.→Het Android TV besturingssysteem stelt je in staat live-televisie, apps en internet overzichtelijk te gebruiken. Bedien de tv met je stem via de geïntegreerde microfoon in de afstandsbediening.→Met de geïntegreerde microfoon in de afstandsbediening, kan je de tv met je stem bedienen.

Minpunten
  • Door de HD Ready resolutie zie je sommige details niet helder in beeld.

Veelgestelde vragen over de Sony KD32W800P1AEP televisie

De Sony KD32W800P1AEP kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 44,2 cm
Breedte 73,3 cm
Diepte 7,8 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 32 inch.

De Sony KD32W800P1AEP heeft een LED-LCD schermtype.

De Sony KD32W800P1AEP tv is Zwart van kleur.