logo
 1. LG
 2. LG OLED77G1RLA.

Tv LG OLED77G1RLA.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG OLED77G1RLA televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG OLED77G1RLA tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG OLED77G1RLA

Schermdiagonaal

77 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de LG OLED77G1RLA tv

De LG OLED77G1RLA heeft veel innovatieve technologieën die ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van films, series en games. De Alpha 9 Gen4 processor verbetert het kleurbereik, de bewegingsscherpte en de gedetailleerdheid van wat je kijkt. Dankzij de High Frame Rate (HFR) technologie beweegt het beeld vloeiend en worden beelden met hoge frequentie zoals sportspelen met een hogere kwaliteit weergegeven. Daarnaast heeft de LG OLED77G1RLA ook een lage input lag, waardoor je geen last hebt van vertraging tussen de knoppen die je indrukt op je controller en de actie op het scherm. De slanke en stijlvolle design maakt de televisie perfect voor elke ruimte. De meegeleverde muurbeugel zorgt ervoor dat je tv netjes tegen de muur hangt. Met de OLED EVO schermtechnologie worden beelden helderder dan bij een normaal OLED scherm. Dit zorgt voor een realistische kleurweergave en een levensecht contrast. De Filmmaker Mode zorgt ervoor dat je de beelden kunt bekijken zoals de filmmaker het bedoeld heeft.

Pluspunten
 • Deze slanke tv hangt strak en stijlvol tegen de muur met de meegeleverde muurbeugel

  .

  Dankzij het nieuwe OLED EVO scherm kun je genieten van diepe zwartwaarden, een krachtig contrast en een hoge helderheid

  .

  Door de slimme a9 Gen4 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk en kun je vloeiend navigeren door het smart menu.

Minpunten
 • De tv wordt geleverd zonder voetjes.

Veelgestelde vragen over de LG OLED77G1RLA televisie

De LG OLED77G1RLA kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 99,1 cm
Breedte 172,1 cm
Diepte 2,41 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 77 inch.

De LG OLED77G1RLA heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG.

De LG OLED77G1RLA tv is Zwart van kleur.