logo
  1. Overige
  2. Salora 24CBJ700.

Tv Salora 24CBJ700.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Salora 8639 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Salora 8639 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Salora 8639

Schermdiagonaal

24 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

17 miljoen kleuren (8 bit)

Pixelstructuur

Type HDR

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Salora 8639 tv

De Salora 24CBJ700 is een slanke televisie met een modern design waarmee je gemakkelijk films kijkt. De televisie is voorzien van een 720p resolutie, waardoor je beelden helder en scherp op je scherm krijgt. Het beeld wordt verder versterkt door de 100Hz beeldverversing die vage bewegingen elimineert. De tv is uitgerust met een 3-tal ingebouwde luidsprekers die een helder geluid afgeven, zodat je optimaal kunt genieten van je favoriete programma's. In combinatie met het ingebouwde Bluetooth-systeem kun je muziek, films en series draadloos streamen. Bovendien krijg je bij aankoop van de Salora 24CBJ700 een afstandsbediening en een HDMI-kabel. Zo ben je direct klaar om te genieten van je nieuwe televisie.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat is deze tv uitermate geschikt voor gebruik in kleinere kamers. Met smart tv heb je toegang tot apps, games en online entertainment. Je sluit maximaal 3 verschillende apparaten tegelijk aan op de hdmi ingangen van de tv.

Minpunten
  • Omdat er geen subwoofer is en de speakers maar 10 watt hebben, luister je niet naar krachtig en vol geluid. Het basis smart platform biedt minder apps en instellingen dan andere platformen.

Veelgestelde vragen over de Salora 8639 televisie

De Salora 8639 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 33,2 cm
Breedte 55,3 cm
Diepte 6 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 24 inch.

De Salora 8639 heeft een LED-LCD schermtype.

De Salora 8639 tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies