logo
  1. Overige
  2. Philips The One (55PUS8807) - Ambilight (2022) + Soundbar + Hdmi kabel.

Tv Philips The One (55PUS8807) - Ambilight (2022) + Soundbar + Hdmi kabel.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BlueBuilt CBL1143 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BlueBuilt CBL1143 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie BlueBuilt CBL1143

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de BlueBuilt CBL1143 tv

Met de Philips The One (55PUS8807) - Ambilight (2022) en de Philips TAB8805 creëer je een waar thuisbioscoopervaring. Dankzij de Ambilight techniek schijnt het licht in de kleur van het beeld dat je op het scherm ziet, op de muur achter de televisie. Hierdoor krijg je een meeslepende kijkbeleving en ervaar je meer rust voor je ogen. Je krijgt sterke contrasten en sprekende kleuren te zien dankzij het 10 bit paneel en de HDR ondersteuning. Zo zal het beeldscherm spatten van kleur tijdens een natuurdocumentaire en volg je een vleermuis die in het donker fladdert met gemak. De P5 processor verbetert het beeld van elke bron waardoor je altijd de best mogelijke beeldkwaliteit geniet. Daarnaast heb je met het Android Smart Platform toegang tot een groot aanbod aan apps die je allemaal in een overzichtelijk menu kan vinden. Stream makkelijk je favoriete films op Netflix of beluister muziek via Spotify. Met de Philips TAB8805 geniet je van een geweldige surround sound ervaring. De 3.1 soundbar en subwoofer beschikken over de Dolby Atmos technologie waardoor het geluid naar je luisterpositie wordt gekaatst via het plafond. Zo lijkt het alsof het geluid boven je komt.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van tv en soundbar kunt u genieten van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid. Met deze tv kunt u realistische en kleurrijke HDR beelden bekijken dankzij het 10 bit paneel, dat 1 miljard kleuren weergeeft. Ambilight verlicht de wand achter de tv in de kleuren van het beeld en creëert een ontspannen kijkervaring.

Minpunten
  • De tv heeft geen draaibare voet om hem in je kijkpositie te richten.

Veelgestelde vragen over de BlueBuilt CBL1143 televisie

De BlueBuilt CBL1143 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 5,9 cm
Breedte 106 cm
Diepte 11 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De BlueBuilt CBL1143 heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG.

De BlueBuilt CBL1143 tv is Zwart van kleur.