logo
  1. Overige
  2. Philips The One (86PUS8807) - Ambilight (2022) + Soundbar + Hdmi kabel.

Tv Philips The One (86PUS8807) - Ambilight (2022) + Soundbar + Hdmi kabel.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BlueBuilt CBL1143 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BlueBuilt CBL1143 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie BlueBuilt CBL1143

Schermdiagonaal

86 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de BlueBuilt CBL1143 tv

Met de Philips The One (86PUS8807) - Ambilight (2022) krijg je een ultieme thuisbioscoopervaring. De Ambilight techniek schijnt licht in de kleur van de tv op de muur achter het toestel. Hierdoor krijg je een diepe kijkervaring waarbij je ogen minder belast worden. Door het 10 bit paneel en de HDR ondersteuning geniet je van sterke contrasten en sprekende kleuren. Of je nu naar een natuurdocumentaire kijkt of een vleermuis in het donker volgt, je ziet alle details haarscherp. Dankzij de P5 processor wordt het beeld van elke bron verbetert. Daarnaast heb je toegang tot een ruim aanbod aan apps via het Android Smart Platform. Stream je favoriete films op Netflix of beluister muziek via Spotify, het is allemaal mogelijk. Met de Philips TAB8905 ervaar je krachtig geluid bij je televisie. Deze 3.1.2 set bestaat uit een soundbar en subwoofer en beschikt over Dolby Atmos. Dankzij deze technologie weerkaatst het geluid via het plafond. Dit zorgt ervoor dat je al je favoriete films en series nog meer meeleeft. Bovendien wordt de Philips The One (86PUS8807) geleverd met een gratis HDMI kabel. Zo kan je meteen aan de slag en genieten van een meeslepende kijkervaring.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische opnamen en vol, ruimtelijk geluid. Je bekijkt met deze tv realistische en kleurrijke HDR beelden dankzij het 10 bits paneel, dat 1 miljard kleuren weergeeft. Ambilight verlicht de achtergrond van de tv met de kleuren van het beeld en zorgt voor een ontspannen kijkervaring.

Minpunten
  • De tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem op je kijkpositie kunt richten.

Veelgestelde vragen over de BlueBuilt CBL1143 televisie

De BlueBuilt CBL1143 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,4 cm
Breedte 112 cm
Diepte 11,3 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 86 inch.

De BlueBuilt CBL1143 heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG.

De BlueBuilt CBL1143 tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies